تغذیه در بیماران مبتلا به ام.اس ( MS )
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 3
بازدید ماه : 19
بازدید کل : 10881
تعداد مطالب : 11
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1





در رابطه ی بیماری ms




 

مصرف چربی ها

 

به خاطر تشكیل تركیبات سمی و مضر برای بافت دستگاه عصبی مركزی و اثر مصرف چربی های ضروری كه نقش مهمی در ترمیم و نگهداری سلول های عصبی دارند، مصرف این گروه غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است ، مخصوصاً با توجه به عملكرد چربی ها در بروز بیماری های قلبی- عروقی  و افزایش وزن، مقدار چربی دریافتی و نوع آن باید مشخص شود.

به همبن دلیل چربی های گیاهی غیراشباع باید به جای چربی های حیوانی اشباع جایگزین شوند. انواع چربی های گیاهی مثل روغن آفتابگردان ، روغن کانولا ، روغن ذرت

 

غذاهای چرب خصوصا گوشت های چرب و تمام چربی های حیوانی
 سس های مایونز و تمامی سس های دارای چربی زیاد
 غذاهای بسیار شیرین ، كیك ، بیسكوئیت ، شیرینی و آب نبات
بیمار باید با دقت در برنامه غذایی روزانه ، غذاهای حساسیت زا  را شناخته و آنها را حذف كند قهوه  ، الكل ، كولا و چای
مواد غذایی مفید برای بیماران MS :
چربی های اُمگا-3 و اُمگا-6 .
اسیدهای چرب اُمگا-6 نیز در روغن های غیر اشباع گیاهی مثل روغن ذرت ، روغن کانولا، روغن سویا ، روغن بادام زمینی  و روغن آفتابگردان وجود دارد.
 میوه ها و سبزی های تازه و تمیز ( سبزی های دارای برگ سبز پررنگ )
 پودر جلبك آب های تازه که به صورت بسته بندی شده در برخی فروشگاه ها موجود است.
اثرات برنامه غذایی مناسب
مواد غذایی علاوه بر رساندن انرژی اولیه به بدن، موجب حفظ عملكرد مناسب و تقویت دستگاه های مختلف بدن (دستگاه ایمنی، قلب و عروق، اعصاب و . . . ) می شوند كه نتیجه آن احساس سلامتی و قرارگرفتن در وضعیت روحی و جسمی مطلوب است كه در بیماری های مزمن اهمیت بیشتری پیدا كنند.
برنامه غذایی باید شامل مواد مغذی و مطلوبی باشد. پس باید قبل از خرید، فهرست كلیه احتیاجات سبد خرید خود را از نظر نوع و مقدار اقلام مورد نیاز تهیه كنید.
با توجه به نقش مهم چربی ها در سوخت و ساز بدن و ایجاد انرژی لازم برای اعمال حیاتی و لزوم وجود آنها برای ساخت بافت های حیاتی بدن ، مصرف انواع چربی های مفید ، مخصوصاً چربی هایی که دارای تركیبات اُمگا-3  و اُمگا-6 هستند و نقش محافظتی در بروز بیماری های قلبی و عروقی  دارند ، برای بیماران توصیه می شود.
 

 

 

نظرات شما عزیزان:

ناهید
ساعت11:20---28 آذر 1391
مطالبت خیلی خوبه

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







یک شنبه 26 آذر 1391برچسب:, :: 15:47 ::  نويسنده : mahsa